Dak & Gevel

Groene daken en gevels dragen bij aan het milieu en een gezonde leefomgeving en hebben grote esthetische waarde. Groen werkt in alle jaargetijden isolerend en dringt daarmee energiekosten terug. Daktuinen voeren regenwater geleidelijker af en vangen fijnstof op.

Groene binnengevels bevorderen de juiste luchtvochtigheid en de akoestiek van een ruimte. Bovendien heeft het een positief effect op de gezondheid. HOEK realiseert voor iedere situatie dak- en gevelbegroening. Daarbij willigen we uw wensen in en passen we het project aan op de technische randvoorwaarden. Denk eens aan de mogelijkheden: een daktuin, al dan niet met waterloop, een park met bomen of een complete kantoordaktuin met een natuurlijk groen uitzicht. Dak en gevels van uw pand, binnen en buiten, bieden ongekende groene mogelijkheden.

Hulp bij subsidie

De overheid stimuleert de duurzame inrichting van de leefomgeving. Veel gemeenten ondersteunen het terugbrengen van groen en verstrekken subsidies voor de aanleg van daktuinen. Informeer bij de gemeente welke mogelijkheden er zijn.

Hebt u vragen?

Neem vrijblijvend contact op met John van Es,

Projectleider