Afscheid Cor Bruijne

Cor bedankt!

Eind 2021 neemt Cor Bruijne afscheid van HOEK om te gaan genieten van zijn welverdiende ‘prépensioen’. Op 1 augustus 1987 trad Cor in dienst bij het familiebedrijf als commercieel medewerker. Sinds die tijd heeft hij meer dan 12.500 dagen actief bijgedragen aan waar het bedrijf HOEK vandaag de dag staat.

Vanaf 1997, na het afscheid van de tweede generatie Hoek, vervulde Cor de rol van adjunct directeur. En zo werden Cor en ik complementair aan elkaar. Waarbij Cor als een vis in het water was bij (aanleg)projecten met technische vraagstukken, en HOEK Dak- en gevelgroen op de kaart zette.

In het verder brengen van de digitalisering, calculatie en werkvoorbereiding, en commercie speelde hij een cruciale rol. Het zorgsysteem, waaronder ISO 9001, VCA, Groenkeur, CO2-prestatieladder en andere, zette hij op eigen wijze op. En was hij vele jaren de bewaker van de voortgang en verdere professionalisering van onze kwaliteitssystemen.

Naast deze prachtige opsomming van taken en verantwoordelijkheden heeft Cor zich altijd ingezet als collega, die de menselijke kant van het bedrijf hoog in het vaandel heeft. De mensen maken immers het bedrijf! Cor stond er waar het nodig was. Hij werd niet voor niets ‘Cor Hoek’ genoemd.

Wij zijn Cor een groot woord van dank verschuldigd voor alles wat hij voor HOEK heeft gedaan. Nu is de tijd gekomen om een versnelling terug te schakelen. En wensen wij Cor samen met zijn vrouw Tine een mooie nieuwe toekomst toe in liefde en gezondheid met hun kinderen en kleinkinderen.

Namens het HOEK-team: COR BEDANKT!
André Hoek

Persoonlijk bericht van Cor Bruijne

Beste relaties,

Na ruim 34 jaar met plezier werken bij de HOEK organisatie komt er nu een einde aan deze periode. Vanaf 1 januari 2022 ga ik genieten van meer tijd voor mezelf en mijn gezin.

Ik kijk met dankbaarheid terug op deze periode, waarin ik de mogelijkheid kreeg om samen met opdrachtgevers en collega’s hele bijzondere projecten te realiseren. Samenwerken en wederzijds vertrouwen hebben hier altijd centraal gestaan.

Frank van Delft neemt het grootste deel van mijn werkzaamheden over. We hebben in het afgelopen jaar ontdekt dat de overdracht van sommige complexe projecten met een lange looptijd best uitdagend is. Daarom zal ik tot 1 juli 2022 vooral op de achtergrond betrokken blijven bij een beperkt aantal projecten.

Nu de overheid wederom een harde ‘Lock Down’ heeft afgekondigd is het onmogelijk om elkaar fysiek te spreken. Dat is heel jammer, maar we moeten ons aanpassen aan de situatie zoals die er nu is.

Ik wens Hoek, de opdrachtgevers, collega’s en andere relaties al het beste en een goede gezondheid toe in deze onzekere tijd.

Vriendelijk groet,
Cor Bruijne

In contact komen met HOEK?

Neem vrijblijvend contact op met Frank van Delft,