HOEK vitaal naar de toekomst: Carolijn Hawinkels

Met enthousiasme stel ik u voor aan Carolijn Hawinkels.

Carolijn Hawinkels algemeen directeur HOEKCarolijn is op 1 oktober als algemeen directeur van HOEK aangetreden. Zij heeft zich aan ons verbonden om de organisatie de komende jaren verder te gaan ontwikkelen en professionaliseren.
Zij is het eerste aanspreekpunt voor alle algemene zaken en daarnaast de operationele zaken voor de drie vestigingen: Voorhout, Ursem en Zoetermeer.

 

Als DGA van HOEK blijf ik intensief betrokken bij de organisatie. Naast de focus op strategische zaken, zal ik mijn expertise op innovatiegebied en productontwikkeling binnen de organisatie gaan uitbouwen. En kijk ik ernaar uit om de banden met de interne en externe klanten te verstevigen.
Voor u betekent dit een verdere verbetering van onze dienstverlening, gebaseerd op onze vier kernwaarden die de inspirerende wegwijzers zijn voor onze bedrijfsvoering: Vakmanschap, Innovatie, Cocreatie en Bevlogenheid & trots.

Managementteam

Samen met Carolijn, Menno de Jong (finance) en Frank van Delft (commercie) vormen wij het managementteam van HOEK. En met het voltallige HOEK-team bouwen wij aan onze gezamenlijke vitale toekomst. En staan wij voor onze missie: Met elkaar die mooiere wereld realiseren en mensen laten genieten van groen.

Mogelijke reacties vraag ik u te mailen naar ahoek@hoekgroen.nl of chawinkels@hoekgroen.nl

Hartelijke groeten en graag tot ziens, André Hoek

Neem vrijblijvend contact op met André Hoek,

DGA