Vertrek Jos Molenaar

Jos, je gaat de HOEK organisatie verlaten. Kun je daar wat meer over vertellen?

“Het voelt voor mij heel dubbel dat ik HOEK na 13 jaar ga verlaten. Ik kwam direct na mijn studie tuin- en landschapsinrichting als calculator bij HOEK terecht. In de beginperiode heb ik veel geleerd, soms met vallen en opstaan. Zeker in samenwerking met mijn collega’s destijds op de vestiging Amsterdam en later als projectleider van mijn collega’s in Ursem.
HOEK is een familiebedrijf, en zo voelt het ook voor mij. HOEK is voor mij een mooie en veilige leeromgeving geweest met alles wat ik heb mogen doen en leren, en de vele mooie projecten die ik samen met mijn collega’s en opdrachtgevers heb mogen maken. In het afgelopen jaar ben ik steeds meer tot de ontdekking gekomen dat ik een nieuwe stap in mijn carrière wilde maken. In een compleet nieuwe werkomgeving en in een andere rol dan projectleider.”

Wat is die volgende stap in je carrière?

“Vanaf 1 maart a.s. ga ik de uitdaging aan als werkvoorbereider groen in een nieuwe werkomgeving bij de gemeente Koggenland.”

Wat was je mooiste project of ervaring?

“HOEK is gegroeid naar een specialistisch hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf van nu; innovatief, duurzaam, en gericht op samenwerking met partnerbedrijven en opdrachtgevers. Het is lastig om 1 specifiek project te kiezen. De mooiste projecten vind ik de projecten waarbij ik met de opdrachtgever en een team van vakmensen door samen te overleggen van iets soms haast onmogelijks een mooi project heb neergezet. Projecten waar we met een goed gevoel op terugkijken.”

Wil je nog iets kwijt?

“Vrijdag 26 februari is mijn allerlaatste werkdag en neem ik afscheid van mijn collega’s. Mijn werkzaamheden en projecten heb ik in vol vertrouwen overgedragen. En heel mooi om te melden is dat het team projectleiders sinds vorige week is versterkt met de komst van Andries van Rooijen; Andries gaat projecten in Voorhout én in Ursem oppakken.”

Graag bedank ik via deze weg mijn directe opdrachtgevers voor de jarenlange plezierige samenwerking. Het ‘groenwereldje’ is een kleine wereld, onze wegen gaan elkaar vast ergens kruisen. Tot ziens!

Reacties ontvangen wij graag per email.

Neem vrijblijvend contact op met het management team van HOEK,

.