Vacature Monteur

Ben jij die allround monteur die toe is aan een nieuwe uitdaging, dan is dit de baan voor jou!
Je komt te werken onder de hoofdmonteur, die er samen met jou voor gaat zorgen dat het hele machine- en voertuigenpark in een nette, goede en veilige staat is. Een zeer afwisselende baan met lekker sleutelen aan machines en bedrijfsauto’s, maar ook je werkzaamheden digitaal vastleggen.

We hebben meerdere vestigingen en het kan dus voorkomen dat je een dag ergens anders aan het werk bent. Ook lossen we storingen onderweg op dus vindingrijkheid is nodig. Heb jij ervaring in de tuin- en parkmachines, dan maak jij de grootste kans. De werkplaats is geheel gemoderniseerd en klaar gemaakt voor de toekomst.

Functie

Voor de uitvoering van onze werkzaamheden beschikken wij over een uitgebreid wagen- en machinepark (variërend van bedrijfsbussen, personenauto’s, tractoren, houtversnipperaars, gazonmaaiers tot motorkettingzagen). Onze medewerkers en materieel zijn het visitekaartje van het bedrijf. Wij hechten daarom veel waarde aan een goed onderhouden en representatief wagen- en machinepark. Als monteur ondersteun en adviseer je de organisatie met betrekking tot alle zaken op het gebied van materieel. Je kunt hierbij denken aan aanschaf, gebruik, keuren, onderhoud en reparaties van materieel en verbetering van de inzetbaarheid van het machinepark. Je volgt hiervoor de ontwikkelingen in de markt. Voor het onderhoud aan bedrijfsauto’s werken wij nauw samen met partnerbedrijven. Kleine reparaties en onderhoud van het wagenpark verrichten we zelf in de werkplaats.

 

Profiel
Wij zoeken een ervaren allround monteur die grotendeels zelfstandig gaat werken. Je koopt efficiënt in en houdt van al je werkzaamheden een degelijke administratie bij. Je instrueert medewerkers over veilig machinegebruik. HOEK heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan; affiniteit met biobrandstoffen en elektrisch aangedreven machines is belangrijk. Je hebt echt gevoel voor techniek en veiligheid staat bij jou voorop.

Je beschikt verder over:

 • een afgeronde relevante MBO opleiding (richting techniek);
 • VCA;
 • affiniteit met de groensector;
 • gevoel voor computers (basiskennis Word en Excel);
 • rijbewijs E, B en C.

Aanbod

 • Een afwisselende functie met veel eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid waarbij meedenken gewaardeerd en gestimuleerd wordt.
 • Een baan binnen een uitdagende en informele werkomgeving
 • Standplaats: Voorhout (met af en toe werkzaamheden in Ursem)
 • Dienstverband: Jaarcontract, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband.
 • Salarisindicatie: Afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Werkweek: Fulltime

Solliciteer nu!

Kom jij het maken als Monteur bij HOEK? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar
leukebaan@hoekgroen.nl. Voor nadere informatie kun je naar dit adres
mailen of bellen met 0252 210256. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet
op prijs gesteld.


Kom jij het maken bij Hoek?