Bedrijventerreinen

Een goed onderhouden en verzorgd terrein rond een bedrijf laat direct een goede eerste indruk achter bij klanten, leveranciers, bezoekers en omwonenden. Maar denk ook aan de medewerkers.

Groen is gezond en heeft een positief effect op de werk- en leefomgeving. Op die manier kan het groen rond het pand bijdragen aan de productiviteit. HOEK zorgt voor een perfect verzorgde en gezonde groene omgeving die past bij jouw wensen en het pand. We adviseren over mogelijkheden zoals het afvangen van fijnstof, een gezonde werk- en leefomgeving en het bevorderen van de biodiversiteit.

Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het verzorgen van bedrijfsgroen en hebben oog voor de representatieve functie. Wij renoveren kantoortuinen en leggen oefentuinen aan. Ook een dakterras om heerlijk buiten de lunchpauze door te brengen, behoort tot de mogelijkheden. Met een groen dak kun je zelfs besparen op je energieverbruik. Win-win, dus!

Ontzorgen

Wij nemen de aanleg, het onderhoud en de complete planning uit handen. Een vaste ploeg hoveniers houdt iedere onderhoudsronde contact met de contactpersoon binnen de organisatie. Dat houdt de communicatielijnen kort, zodat snel gehandeld kan worden.

Benieuwd naar de meerwaarde van groen voor de organisatie en de medewerkers?

Neem contact op voor meer informatie