Kernwaarden

HOEK begon als hovenier en is gegroeid naar veel meer dan dat. We onderhouden woonwijken. We ontwerpen en realiseren sport- en speelterreinen. We verzorgen de aanleg en het onderhoud van tuinen en parken in de leef-, werk- en zorgomgeving. We geven de buitenruimte meerwaarde met groen – en doen dat met speciale aandacht voor bomen, biodiversiteit en natuurontwikkeling. Wat zijn we dan, met die veelzijdigheid aan diensten? Gewoon HOEK punt.
De volgende vier kernwaarden zijn inspirerende wegwijzers voor onze bedrijfsvoering. Onze kracht bij dit alles: wat we doen, doen we in één keer goed.

Vakmanschap

Een professioneel en vakbekwaam team
Ambitieuze doelen vragen om bevlogen mensen met kennis van zaken. Bij HOEK werken de beste vakmannen en vakvrouwen, degelijk opgeleid en met een brede praktijkkennis. Wij zijn professioneel, denken in oplossingen en blijven onszelf ontwikkelen. Dankzij de kwaliteiten en talenten van onze medewerkers vindt u bij HOEK altijd de specialist die u nodig hebt. We hechten er grote waarde aan alles in één keer goed te doen. U mag bij uw projecten rekenen op een perfecte voorbereiding, professionele uitvoering en uitstekende nazorg. Bij HOEK zijn we helder in onze communicatie. We werken veilig en efficiënt, met de juiste vakman of vakvrouw op de juiste plek. Bij ons geldt bovendien ‘afspraak is afspraak’, zowel in tijd als kwaliteit. Dit alles betekent voor u: een betrouwbare partner en het beste resultaat.

Co-creatie

Cocreatie samen (2)aSamen de beste oplossingen
Samen kom je verder. Vanuit die overtuiging delen wij onze kennis met medewerkers, partners en klanten, om met elkaar de beste resultaten te behalen. Wij verdiepen ons in de vraag achter de vraag. We gaan met u in gesprek en stellen ons open voor uw visie. In de samenwerking schuilt de kracht. Bij HOEK kijken we verder dan ons eigen vakgebied en de individuele kennis van medewerkers. We onderzoeken uw uitdaging vanuit verschillende invalshoeken. We werken bovendien samen met vooruitstrevende partners, die zich net als HOEK inzetten voor een betere wereld. Met als eindresultaat: totaaloplossingen waarmee we mensen laten genieten van gezond groen. Zo voegen we samen waarde toe. Aan elkaar, onze klanten en de maatschappij.

Bevlogenheid en trots

Bijdragen aan een mooiere wereld
De medewerkers van HOEK zijn onze grootste trots. Ze hebben hart voor de zaak en zijn een fantastisch visitekaartje. Zorgvuldig en bevlogen doen ze met veel plezier hun werk. Grote kracht is de proactieve houding van ons team: we handelen voortvarend, ondernemen actie en komen voor elk vraagstuk met de beste oplossing. Iedereen kan met vragen bij ons terecht. Bevlogen als we zijn realiseren we projecten waar we écht trots op zijn. Van een binnenstedelijke buitenruimte met dak- en gevelgroen en waterberging, tot een uitdagend groen schoolplein. En van het volledige beheer van het bomenbestand in de gemeente, het duurzame beheer van een sportveld tot een bedrijfsterrein. Zo dragen wij – samen met onze klanten en partners – bij aan een mooiere, groenere wereld.

Innovatie

1. Innovatie kennis vertalen a

Voorloper in ons vakgebied
Bij HOEK vernieuwen we continu en dagen we onszelf elke dag uit. Omdat we structureel tijd vrijmaken voor innovatie, zijn en blijven we voorloper in ons vakgebied. We kijken ver vooruit en vertalen toekomstige ontwikkelingen naar de dag van vandaag. Bij HOEK laten we zien dat het anders kan. Dat we met creatieve oplossingen op duurzame wijze gezond groen realiseren en zo de leefbaarheid vergroten. Blijven experimenteren, ontdekken en leren – bij HOEK is het vanzelfsprekend. Zo blijven we toonaangevend en altijd up-to-date.

Innoveren doen we ook op sociaal vlak. HOEK geeft mensen, in al hun veelzijdigheid, de kans zich te ontwikkelen en biedt hun perspectief. Zodat iedereen met zijn of haar unieke talenten kan bijdragen aan onze succesformule en uw resultaat.

 

Klanttevredenheid

Jaarlijks toetsen wij hoe klanten onze dienstverlening waarderen en ervaren, maar ook welke verbeterpunten er zijn. Belangrijke informatie die we gebruiken om te evalueren en steeds weer te verbeteren.

" Klanten waarderen ons gemiddeld met een 7,6 "

- André Hoek -

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Ilse Pennings,

PR & communicatie