Projectontwikkeling

Groene ruimtes dragen bij aan het succes van bouwprojecten. Het vergroot de aantrekkelijkheid van een project, maar bevordert ook de duurzaamheid en de kwaliteit van de leef- en werkomgeving.

Verlies ook niet de commerciële aspecten van groen uit het oog. Groen kan in de vorm van bijvoorbeeld een isolerend groen dak leiden tot kostenbesparingen en draagt bij aan de gezondheid van bewoners of medewerkers.

Werkwijze

HOEK ontwerpt en verzorgt een perfecte en gezonde groene omgeving die past in het project of ontwerp. We adviseren daarbij over mogelijkheden zoals het afvangen van fijnstof, een gezonde werk- en leefomgeving en het bevorderen van de biodiversiteit. We nemen de aanleg, het onderhoud en de complete planning uit handen. De voorman van onze werkploeg onderhoudt het contact met de contactpersoon binnen de organisatie. Dat houdt de communicatielijnen kort, zodat snel gehandeld kan worden.

Bewuste keuze

We helpen verder met het maken van een bewuste keuze voor de groene ruimte. Met materialen uit de eigen regio kunnen we bijvoorbeeld veel geld besparen. Een keuze voor inheemse beplanting vergroot daarnaast de biodiversiteit. Dit soort duurzame overwegingen helpt maatschappelijke doelstellingen behalen en draagt op die manier bij aan het succes van een project.

Groen integreren in uw bouwproject?