SDG

Sustainable Development Goals (SDG’s)

HOEK heeft de SDG’s, de Duurzame Ontwikkelingsdoelen, omarmd. En is sinds 5 december 2019 officieel deelnemer van de UN Global Impact. Wij zetten ons in om de wereld voor iedereen een betere plek te maken.

Rapport

Als deelnemer ben je verplicht om over de inzet en voorgang van de SDG doelen te rapporteren. Bekijk het rapport van 2021.

Kom in actie!

Onze ambitie in duurzaam ondernemen onderstrepen we concreet door de verankering van de 17 Sustainable Development Goals (SDGs) in onze bedrijfsmissie. En daarnaast gewoon doen. Kom in actie. Bijdragen aan één van de doelen ligt vaak dichterbij dan je denkt.  Samen voor een betere groene wereld, nu en in de toekomst!

Waarom vindt HOEK de doelen belangrijk?

Omdat onze generatie de eerste is die de middelen heeft om de transformatie te maken naar een wereld met meer welvaart en minder ongelijkheid. Een wereld waarin we biodiversiteit en klimaat beschermen en waarin iedereen in vrede met elkaar samenleeft. In zo’n wereld heeft iedereen een plaats, van individu tot multinational. De Duurzame Ontwikkelingsdoelen vormen de agenda waarlangs we met elkaar zo’n wereld in 2030 kunnen helpen realiseren.

Meer informatie over de SDG-doelen vind je ook op: www.sdgnederland.nl.

Wat houden die duurzame ontwikkelingsdoelen nu eigenlijk in?
Bekijk de animatie van SDG Lokaal, getoond door één van onze samenwerkingspartners Circulair West.

" Het aanjagen van de Sustainable Development Goals is echt een feestje! Fantastisch om elkaar te inspireren en kennis te delen. "

- Andre Hoek -

Brainstormen over duurzame ontwikkelingsdoelen?

Neem vrijblijvend contact op met André Hoek,