GreentoColour®

GreentoColour® vaste planten concept is een maatwerk oplossing van ontwerp, sortiment, grondbewerking, pot 11 kwaliteit vaste planten (8 planten per vierkante meter) en een maai- en bemestingsplan. Met als resultaat een attractieve beplanting met een hoogwaardige uitstraling.

Weinig onkruidgroei, minder onderhoud

Zeer snelle dichtgroei van vasteplanten zorgt voor aanzienlijk minder onkruidgroei ten opzichte van heesterbeplanting. Een GreentoColour® beplanting is na de eerste zomer al vrijwel volledig bedekt. Voorwaarde is dat het complete pakket gevolgd wordt, waarbij het juiste grondwerk de basis is. HOEK is als vaste partner van dit concept direct betrokken bij het grondwerk en alle stappen die daarna volgen.

" HOEK zorgt voor aanplant en onderhoud van vele projecten middels het GreentoColour®-concept "

- Bert Griffioen - Griffioen Wassenaar BV -

Kleurige uitstraling, lage beheerkosten

Gemeenten en andere groot groen beheerders kunnen aanzienlijk besparen op de onderhoudskosten. Bijvoorbeeld bij omvormingen geeft een (gedeeltelijk) gebruik van vasteplanten grote kwaliteits-verbetering. En vasteplanten dragen sterk bij aan de biodiversiteit. Door de uitgekiende beplantings-plannen is water geven onnodig en zijn er volop mogelijkheden voor situaties met strooizout, hitte en andere minder eenvoudige omstandigheden. Leidend daarbij is altijd het kostenplaatje qua beheer.

Meer informatie over dit kleurrijke vaste planten concept?