HOEK verzekert duurzame toekomst organisatie

VEBEGO GROEN EN HOEK SAMEN STERK VOOR EEN GROENE EN GEZONDE LEEFOMGEVING

Hoveniers- en groenbedrijf HOEK treedt toe tot het Vebego Groen-familiebedrijf. Per 6 februari 2024 is HOEK onderdeel van Vebego Groen.

“Vebego Groen is voor ons de perfecte partner om bij aan te sluiten. Net als HOEK is Vebego Groen een familiebedrijf, met een rijke historie van ruim 80 jaar, dat kijkt naar de lange termijn. Dat biedt onze medewerkers kansen en stabiliteit. Onze klanten gaan profiteren van nog meer specifieke kennis die bijdraagt aan het verder vergroenen van Nederland”, aldus André Hoek, directeur van HOEK.

De twee hoveniers- en groenbedrijven delen de ambities op het gebied van impact maken; het creëren van een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet! Een perfecte match in de huidige, inclusieve samenleving waarin duurzaam groenbeheer een steeds belangrijkere rol speelt.

De bundeling van onze expertise, kennis en ervaring maakt het mogelijk samen nog meer impact te kunnen maken. Als de kennispartner voor een gezonde en inclusieve leefomgeving zijn wij zowel expert op het gebied van biodiversiteit, duurzaamheid en klimaatontwikkeling als partner voor arbeidsparticipatie en inclusief werkgeverschap. Samen met onze opdrachtgevers zijn we nu nog beter in staat om te kunnen werken aan groene oplossingen. De samenvoeging zorgt ook voor meer betekenisvolle banen, meer ontwikkelkansen voor onze medewerkers en altijd passend werk voor iedereen die een baan wil!

Bijschrift foto:
Directeur André Hoek draagt HOEK symbolisch over aan Ton Goedmakers, eigenaar van het Vebego-familiebedrijf.
Fotograaf: Lilian Aartman Fotografie

Zijn er vragen over deze stap?

Neem vrijblijvend contact op met André Hoek,

Directeur