Transitie HOEK & Vebego Groen naar één Groenfamilie

Op 6 februari (lees hier het artikel) zetten wij met trots een enorme stap door HOEK onderdeel te laten worden van familiebedrijf Vebego Groen.

Met die stap borgen we een duurzame overdracht voor ons ruim 80-jarige familiebedrijf en de zorg voor onze ruim 180 medewerkers. We hebben het volste vertrouwen in onze samenwerking naar nieuwe uitdagingen en een mooie duurzame toekomst.

Wat betekent dit voor u?

Zoals gezegd veranderd er in basis niets. Wij opereren nog steeds met hetzelfde vakkundige team mensen vanuit regio Noord- en Zuid-Holland met vestigingen in Amsterdam, Ursem, Voorhout en Zoetermeer. De projecten gaan door zoals u van ons gewend bent.

De bundeling van onze expertise, kennis en ervaring maakt het mogelijk samen nog meer impact te kunnen maken.
HOEK & Vebego Groen zijn in een transitiefase naar één Groenfamilie. Dat vraagt tijd en zorgvuldigheid. Voor u en ook voor onze mensen. Zoals eerder aangekondigd zal ik de komende tijd het integratieproces mede begeleiden.
Het transitieplan is met zorg opgesteld en gepresenteerd aan onze mensen. Aan de hand daarvan zijn verkenningen en kennismakingen intern en extern gaande, zijn diverse werkgroepen gevormd en zal dit verdere uitwerking in de organisatie krijgen om de verbinding met elkaar te maken naar een fijne samenwerking en nog betere vitale organisatie.

Kennisdeling

kennisdeling golfIn april was er een kennisdeling in Voorhout over het beheren van sportvelden met o.a. een gastspreker van de Mertens Groep, waar ook collega’s van Vebego Groen uit de regio Oost en Zuid deelnamen.

Onze expertise over de Japanse duizendknoop delen we en ook activiteiten op het gebied van circulariteit zullen we gaan bundelen. De twee kennis- & adviescentra zullen op korte termijn samensmelten. De 1e teambuilding staat in de startblokken.

De eerste kennismakingsgesprekken met relaties en opdrachtgevers met Bas Wijbenga en André Hoek hebben plaatsgevonden over de extra toegevoegde waarde die we door het samengaan kunnen bieden. Zoals dekennis van dataspecialisten die onze kennis beter in beeld brengen en waarvan iedereen voordeel heeft.

We vertrouwen erop dat we door u mee te nemen in de integratie u het vertrouwen te geven dat we nog steeds voor de duurzame relatie staan, en onze missie en visie vasthouden.

Zijn er vragen over de integratie of van welke orde ook, dan horen we die graag en gaan we vanzelfsprekend met plezier met u in gesprek.

In elk geval tot de volgende update.

Neem vrijblijvend contact op met André Hoek,

directeur