Voorman Peter

Spin in het web

Storm, regen, wind, zonneschijn dat is het weer dat ik als voorman bij HOEK elke dag meemaak en waarbij ik het altijd naar mijn zin heb. Ik ben Peter. Ik ben dagelijks betrokken bij en heb de leiding over een tiental projecten. Projecten die te maken hebben met natuur en recreatie. We weten allemaal dat de natuur als recreatie omgeving van enorm belang is. Of het nu gaat om wandelen in en bos of park of genieten van sport op goed aangelegde sportaccommodaties of misschien gewoon even rustig zitten op een bankje in de binnentuin van een woonvoorziening, het gaat altijd om de mensen die er gebruik van maken.

Dagelijks werk

Ik ben altijd alert om bij al die verschillende projecten steeds in het oog te houden; wie de gebruikers zijn en hoe we het beste aan hun behoeften kunnen voldoen.
Als je dan kijkt hoe onze werknemers op allerlei verschillende locaties hun werk doen, is het van groot belang dat ze zich gesteund voelen door de organisatie. Niet alles gaat natuurlijk altijd van een leien dakje. Bij graafwerkzaamheden kunnen bijvoorbeeld onverwachte obstakels in de grond zitten. Ook kan er soms verschil van mening zijn over planten en materialen bij een project. Dat vergt goed overleg en inlevingsvermogen.

Creativiteit

Er wordt dan een groot beroep gedaan op mijn creativiteit. Je ziet dan ook gelijk de kracht van onze digitalisering. Op mijn tablet ontvang ik direct meldingen en als het nodig is rij ik gelijk naar de betreffende locatie. Meestal regel ik dan in goed overleg met de opdrachtgever en kan het betreffende team weer verder. Een enkele keer is het spannender en moet er bijvoorbeeld langer worden gekeken naar objecten in de ondergrond. Dat kunnen leidingen of bijvoorbeeld oude putten zijn.

Heel belangrijk in mijn werk is het overleg met de teams die het werk uitvoeren. We bespreken van te voren alle ins en outs van het komende project om dan met vertrouwen aan de slag te gaan. Werken in en met groen geeft mij elke dag ontzettend veel voldoening.

Bekijk ook de video:

Heb je interesse in werken bij HOEK?