Samen werken, leren & delen met collega’s

HOEK is trots op haar menselijk kapitaal. Onze medewerkers zijn het grootste kapitaal, het hart van het bedrijf én ons visitekaartje. Wij zijn ons bewust van de hoeveelheid kennis die we in huis hebben, en de potentie binnen onze organisatie. Onze mensen hebben HOEK gemaakt tot waar we nu staan.

Kennisdelen

Kennisdelen gebeurt met regelmaat, in grote of kleinere samenstellingen, over uiteenlopende onderwerpen. Dit gebeurt na werktijd in informele setting bijvoorbeeld in de kantine, we regelen een daghap met drankje, waar iemand van ons een presentatie geeft waarna een vrije discussie kan ontstaan. Over bijvoorbeeld Jewel (slimme software die werkzaamheden in de openbare ruimte optimaliseert), social media, onkruid op verharding, digitalisering, boomverzorging, flora en fauna, heem, bomen planten, ETW (European Tree Worker), Bokashi (gefermenteerd organisch materiaal), Tiny Forest. Iedereen die interesse heeft, is welkom en elk initiatief omarmen wij.

 

 

Ook houden we een jaarlijkse startbijeenkomst over de visie en missie van HOEK, waar staat het bedrijf, wat is de ambitie; de maandelijkse interne kantoorbijeenkomsten over wat er speelt op de werkvloer, en wat wil je delen met je collega’s, de wekelijkse uitvoeringsoverleggen, et cetera.

HOEK Academy

HOEK is overtuigd dat je nooit uitgeleerd raakt. Wie ervoor openstaat, kan elke dag iets leren; De jeugd van senioriteit, en vice versa. Het is mooi om te zien hoe onervaren enthousiaste jonge honden tot de ervaren rotten onder ons verder komen, door én met elkaar. Met de ‘HOEK-academy’ in de startblokken gaan we met energie HOEK als leerbedrijf neerzetten; voor iedereen met een groene passie.

Heb je interesse in werken bij HOEK?